Известие

Collapse
No announcement yet.

ЕГР при 140/150 кс

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Колеги от какво изработвате тапите за ЕГР ? На доста места прочетох, че трябва да е от стоманена пластина с дебилина 2 мм, а на други че става и с пластина изрязана от кенче за бира и няма ли опасност тази от кенчето да пригори ?
    Alfa Romeo 156 2.4 JTD '98

Comment

Дебеличка си я направи, все пак там минават газове с доста висока температура. А от кен за бира изкарва около две седмици ...
      Trans penis mihi est!

Comment

Значи ще е нужен майстор с шмиргел

Comment

Тапите са налице ама ми се струва, че и по една гарнитурка няма да е излишна, а от какво да е тя ?

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Zhelyazkov Покажи съобщение
            Тапите са налице ама ми се струва, че и по една гарнитурка няма да е излишна, а от какво да е тя ?
            Клингерит.
            Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Zhelyazkov Покажи съобщение
              Гарнитурки си има на местата, където ще затапваш ... би трябвало поне.
              Trans penis mihi est!

Comment

Lordliness, благодаря !

По принцип си има, сега е метал-гарнитура-метал, но тъй като ще има ново парче метал между тях си мислех, че ще е по добре, ако е метал-гарнитура-метал-гарнитура-метал

Comment

Няма нужда! Просто слагаш гарнитурата от страната на ЕГР, а не на блока. Идеята е да не изпуска газовете в коша и като пуснеш парно да смърди вътре на Чавдар!
                  Trans penis mihi est!

Comment

Така и направих, то се оказа логично ама нали трябваше да се замисля, а не първосигнално да задавам тъпи въпроси

Comment

Аз първо да се извиня, че оспамих темата на колегата и изместих нещата от 140 h.p. към 136 , но остана още един въпрос след като я покарах така 10 дни. Разлика има и ми харесва, но какво да правя с вакуyмчето дето влиза в ЕГР към момента си е на мястото ?

Comment

Working...
                      X